Over Cosy Cosas

Over Cosy Cosas

Cosy Cosas (gezellige dingen) is ontstaan vanuit een passie voor sfeer en gezelligheid waarbij vooral de beleving belangrijk is.

Cosy Cosas

Cosy Cosas is dé Conceptstore van Rijswijk, gelegen op de hoek van de Haagweg/Herenstraat in winkelcentrum Oud-Rijswijk. Wij willen graag positiviteit uitstralen en een fijne plek aanbieden waar je kunt genieten van onze veelal eigen gemaakte producten, in een huiselijke sfeer.

 

In de conceptstore vind je een mix van verschillende disciplines, zoals mode, planten, interieur en food. Bij Cosy Cosas vind je producten die aansluiten bij verschillende levensstijlen. Veel bijzondere cadeautjes met een verhaal en gericht op duurzaamheid en gerecyclede en handgemaakte producten.

 

Bij Cosy Cosas kun je tevens terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte taarten of een gezonde lunch van dagverse producten in de gezellige koffiecorner. Naast de ruime koffie en theevarianten bieden wij ook vers geperste drankjes, en ook onze eigen gemaakte smoothies zijn heerlijk om eens uit te proberen. Tevens is het mogelijk voor flexwerkers om vanuit de winkel te werken onder het genot van een kopje koffie en bijvoorbeeld een lunch.

 

Of als je geen tijd heb loop dan eens binnen voor een koffie/ thee en zelfs gebak to go.

 

Cosy Cosas biedt tevens vele andere mogelijkheden om het leven te vieren. Hierbij kun je denken aan: high tea, lezingen, ladies night, verjaardag, netwerk- of andere bijeenkomsten. Maar wij staan zeker open voor jouw eigen idee! Heb je een leuk idee wat je bij Cosy Cosas zou willen doen, laat het ons weten.

 

Ook biedt Cosy Cosas leuke workshops, zoals een workshop mozaïeken, glas in lood, macramé, Handletteren en dotpainting. Iedereen is welkom om een workshop of lezing te geven.

 

Meer informatie  www.facebook.com/CosyCosas.nl/

 

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar via:

info@cosycosas.nl. De producten kunnen worden opgestuurd, prijzen zijn exclusief verzendkosten. Mocht je vragen hebben over de producten, wij helpen je graag: 0703990102.

ADRES

 Haagweg 92

2282 AE RIJSWIJK

070-3990102

info@cosyc0sas.nl

Openingstijden

Dinsdag tm zaterdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zondag - bij speciale gelegenheden

 

Volg Cosy Cosas op

Social Media

© Copyright 2018 Cosy Cosas. All Rights Reserved.