Nieuws

Nieuws Facebook account

Geluksmomentjes

2020 en verder terug

Yes! Wij zijn ☕koffiezaak☕ van het jaar geworden in de gemeente Rijswijk 2019 en 2020 en 2021!!🥇🏆 En in de top 5 van Zuid Holland.

Met de hoogste waardering en meeste stemmen is het toch weer een mooie blijmaker! Hartelijk dank voor het stemmen! Kom je snel weer even genieten in de koffiecorner?! Wij zien je graag!

Nieuw, Nieuw, Nieuw!

Gimber is een biologisch drankje vol met gember, zonder e-nummers, conserveermiddelen of alcohol. Gember is erg gezond, verwarmend, goed voor de spijsvertering, verlaagt het cholesterolgehalte en heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Je kunt het op 3 manieren serveren: Perfect served: heerlijk koud te drinken met bruisend water, of als heerlijke winter hottie. Maar ook met vodka en champagne te mixen. Leuk voor Sint of Kerst cadeautje!

🎁Kinderfeestje mozaïeken🎁

Wat een gezellig feestje was het! Ze was 9 jaar geworden, en wilde dat gezellig komen vieren bij Cosy Cosas. Wat een super leuk plan! 😍
10 kindjes gezellig aan het eten, mozaïeken, tussendoor even spelen in de tuin en na afloop nog lekker aan de taart. En de familie ondertussen aan het lunch buffet in de koffiecorner. Een drukke, maar mooie dag!
Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn voor een kinderfeestje? Kom langs bij Cosy Cosas, Haagweg 92, Oud Rijswijk of bel: 070-3990102.

De Beaujolais Primeur Party was geslaagd.
Het was een super gezellig wijnfeestje bij Cosy Cosas. Dit jaar goede wijnen, héérlijke hapjes, vele leuke antwoorden in de wijn quiz en wat een super grappige en aanstekelijke verhalen aan de tafel!

Heb jij ook wat te vieren en wil je dat eens bij ons komen doen? Kom langs op de Haagweg 92 om de details te bespreken. Of e-mail info@cosycosas.nl, bel 070-3990102.

Geluksmomentje:
"Wat kan ik dit keer voor je doen", vroeg ik vorige week aan een klant. "Niks," zei ze lachend, "Ik maak een lijstje voor mijn verjaardag, dus je kunt binnenkort mijn familie hier verwachten om mijn cadeautjes te kopen"! 🤣 Wauw, wat een goed idee hè, en wat super leuk dat ze dat bij Cosy Cosas kwam doen. En daar ben ik natuurlijk weer heel erg trots op!

Kom jij binnenkort ook langs met jouw verlanglijstje? Maak het je familie en vrienden gemakkelijk. Verjaardag, Sint, kerst, bedankjes of nieuwe huis? Wij helpen je graag om de leukste cadeautjes uit te zoeken.

Wat een gezelligheid! Deze dames hebben het heerlijk naar hun zin gehad tijdens de high tea voor haar 85ste verjaardag. Zo leuk om te zien hoe zij genoten van al het lekkers...bewijs geleverd....Life is so much more than a gift! High tea is altijd leuk met vriendinnen of met je partner. En ook te reserveren bij Cosy Cosas.

Deze heerlijke boefjes deden mee aan de kids workshop mozaïeken. Met super leuk resultaat en ook voor de allerkleinste goed te doen met beetje hulp van de mama's. Na 30 minuten of 1,5 uur nemen ze het mee naar huis.


Wat een mooi bericht vermelding van Wethouder Van der Laar. Hij was erg leuk geslaagd met zijn cadeaus.

“Cadeautje nodig. Waar haal ik dat? Geslaagd bij de Winkelier van het Jaar Cosy Cosas om de hoek bij de Herenstraat op de Haagweg. Gefeliciteerd Patricia van Schaik met het behalen van deze titel!”

Krant vermelding in Groot Rijswijk

Jaaaa wat super leuk! Wij zijn de 🏆 winkelier van het jaar 🏆🥇 geworden in Rijswijk 🎈🎉 categorie woonwinkel. Met 110 stemmen en een score van 9.35 zijn wij heel erg trots😄 en dankbaar 🌹 voor alle positieve stemmen en berichten die wij hebben mogen ontvangen! Bedankt voor het meehelpen en graag tot ziens in de winkel. We hebben weer nieuwe super leuke zomer artikelen te koop!!

6 weken lang hebben de ontdekkers van Rijswijk gewerkt aan het mozaïeken van het vogelhuisje. De resultaten zijn zo superleuk geworden dat we besloten hebben vanaf nu ook kinder workshops aan te bieden.