Mind, body and Soul evenement

Mind, Body and Soul evenement

Datum: opnieuw in te plannen van14:00 tot 18:00 uur geopend

Entree: gratis

Prijs: €15,- per consult (contante betaling)


Op deze speciale avond helpen de dames van Mind, Body en Soul jou graag. Dus wil jij inzicht in wat er op dit moment speelt in je leven? Voel je de behoefte om meer te weten over jezelf? Wil je weten wat jou blokkeert, of wat jouw talenten zijn, wil je een coachingsgesprek aangaan of gewoon even lekker ontspannen? Kom dan zeker!


Voor meer info, telnr: 0703990102. Of kom langs in de winkel: Haagweg 92, (hoek Herenstraat), Oud rijswijk. Je kunt alvast een reservering doorgeven om zeker te zijn van jouw plekje.


Tijdens het middag programma zullen een aantal verschillende consults gegeven worden van 15 minuten. Het is laagdrempelig, maar geeft je net even dat stukje inzicht op jouw vraagstuk, een steuntje in de rug.


Het volgende wordt op de avond aangeboden:


- tarot legging, Imke van Imyytarot

- regenesis healing, Mariska van Praktijk Ayla

- reading, Nikky van Spiritual Bloom

- Stoel massage, Ingrid van Matcha praktijk


De consults duren 15 minuten en kosten €15, contante betaling. Entree is gratis. Cosy Cosas is makkelijk bereikbaar met het OV, lijn 15, 1, 16 en bus 23 stoppen voor de deur.


Tarot legging, Imke van IMYY tarot             

Bij een tarot consult gaan we er vanuit dat de kaarten die jij uit het deck trekt, jouw kaarten zijn met speciale betekenis voor jou.

Tijdens het Mind, Body and Soul evenement werkt Imke met een 3 kaarten legging. Aan de hand van je vraag bepalen we waar de drie kaarten voor staan. Zij verheugt me op een heerlijk Tarotgesprek.


Regenesis healing, Mariska van Praktijk Ayla

Regenesis healing werkt op de onbewuste stress die liggen opgeslagen in ons lichaam en ontstaan zijn door gebeurtenissen in je leven. Dit zorgen voor blokkades in het lichaam waardoor de energie niet meer kan stromen. Hierdoor ontstaan lichamelijke en geestelijke klachten. Robert Rasmusson de grondlegger van Regenesis gaat uit dat het lichaam een zelfcorrigerend heeft en dat de perfectie van het originele DNA patroon nastreeft. Waardoor er rust, ruimte en ontspanning ontstaat in lichaam, geest en ziel.


Reading, Nikky van Spiritual Bloom

Loop je weleens vast, sta je op een keerpunt? Of wil je simpelweg uit nieuwsgierigheid weten welke boodschappen er voor je binnen komen en van wie. Wil je weten wat er voor jou in petto staat in je liefdesleven? Of wil je weten of je je Soulmate/Twin Flame hebt ontmoet.. Misschien wil je weten hoe je energie/aura eruit ziet en of je eventuele blokkades hebt die je kan oplossen? Of wil je weten wat jou pad is. Door middel van Oracle kaarten en channeling, geeft Nikky je een inzicht in je eigen pad en help je bewust te maken welke stappen je kunt nemen om het beste uit jezelf te halen. Helderheid  krijgen op verschillende facetten in je leven. 
 
 
 
 
 

Voor meer informatie, klik op de onderstaande foto's.

© Copyright 2018 Cosy Cosas. All Rights Reserved.

ADRES

 

Haagweg 92

2282 AE RIJSWIJK

070-3990102

info@cosycosas.nl

Openingstijden

 

Dinsdag - zaterdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zondag                     : bij speciale gelegenheden

 

Volg Cosy Cosas op

Social Media