Nieuws

Nieuws

OP 6 juli is het tijd voor het kind in Oud Rijswijk. Wij verzorgen op elk uur van 10:00-14:00 uur een aantal workshops, zoals mozaïeken en foam kleien. Je kunt je kids inschrijven.

Er zijn weer leuke evenementen te bezoeken in Oud Rijswijk. Meerdere bandjes treden op tijdens de Jazz dag, en hopelijk dit jaar ook bij Cosy Cosas. Tijdens de dag voor Kids doen wij mee met de speurtocht en bieden wij workshops aan!

Leuk als jullie ook meedoen.

4 juni 2019. Deze week is er voor het eerst de workshop Mindfulness geweest. Wil jij ook tips krijgen over hoe je beter kunt omgaan met stress en meer in het hier en nu kunt leven? Doe dan mee, 20  juni om 9:00 uur.

Op een luchtige manier alvast eens bespreken wat je later zou willen? Dat kan met Wendy de Bont. Het geeft rust voor het hier en nu en zo kun je misschien nog meer van het leven genieten. Elke 1ste woensdag van de maand is zij aanwezig.

De jongste deelnemer van 9 jaar, breid mee voor het goede doel, de daklozen in Nederland.

De oudste deelneemster is 90, zo zie je maar weer, iedereen kan het en het is leuk voor jong en oud.

Elke woensdag Breicafé bij Cosy Cosas van 10:00-12:00 uur. Iedereen kan aanhaken!

Op het terras van Cosy Cosas is het altijd zo relaxt, en nu hoor je ook de geluiden van de kleine koolmeesjes in hun huisje. Helemaal zennn ❤🌞

Even heerlijk in de kinderhoek een spelletje doen of kleuren. En het vogeltje Cosy bewonderen natuurlijk 😍. Zo hebben de ouders even hun handen vrij om te winkelen.

Stukje over Cosy's Breicafé op Rijswijk.tv. Het breicafé is elke woensdag vanaf 10:00-12:00 uur.


Rijswijk kent veel enthousiaste breiers en hakers. Die zijn allemaal welkom bij het Breicafé op woensdag 8 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij Cosy Cosas op de Haagweg 92. Ook beginnelingen zijn welkom in deze gezellige cadeauwinkel. Met elkaar aan het werk is gezellig en dan leer je nieuwe mensen kennen. Half afgemaakte projecten zijn welkom.

Alles voor je moeder koop je hier.. mooie sjaals, leuk armbandje, lekkere theetjes, sleutelhangers, bamboe to go, edelstenen, een leuk boekje, een doosje vol geluk of gewoon een lief kaartje.

zeker 50 Zundapp rijders stonden voor het pand te verzamelen voor hun Koningsrit. Dit jaar waren wij er klaar voor, de koffie stond klaar!! Muffin of broodje mee voor onderweg? Alles kon! Tot volgend jaar, mannen😁

Deze handgemaakt houten horloges zijn van hoge kwaliteit. Een fijn cadeau voor je man, partner of collega. Of houd je het liever zelf? Ze zijn namelijk echt een eyecatcher!

Verschillende modellen en kleuren, maar allemaal van hout. Kom vooral even binnen om te kijken, maar opsturen kan natuurlijk ook! Voor meer informatie, stuur een bericht via info@cosycosas.nl.

Het ruikt hier weer heerlijk. We hebben de bio Geurkaarsen van Myflame weer binnen. Heerlijke geuren gemaakt met sojawas. En niet te vergeten, ze branden langer, stoten geen roet af wat weer beter is voor ons en ze hebben zulke leuke teksten.😍 Dit keer ook geurloze buitenkaarsen, maar wel bio!
Een super mooi product, altijd leuk als cadeautje of voor jezelf en ze ruiken dus echt top!

Met dit mooie weer krijg je toch weer zin in wat leuks! De eerste klant heeft gister al heerlijk in het zonnetje🌞 op ons buitenplaatsje gezeten.

Het voorjaarsgevoel is duidelijk te zien, ook in de winkel. Leuke bloempotjes, plantjes, vaasjes en mooie kussens. Kom zeker weer even kijken.


Voor de kleintjes heb we nu schattige rugzakjes met dierenprintjes en voor de lunch een mooi lunchboxje en koeltasje van recycled materiaal. Alles op elkaar afgestemd en toppertjes voor de eerste schooldag. En met de leuke 🦄🐸🐥 dierengietertjes helpen ze graag mee in de tuin.


Genoeg leuke nieuwe dingen te ontdekken weer.

Sjaak Kroes van "de woordenwisseling" kwam langs met een inspirerend verhaal. Hij is straatdichter! Sjaak maakt n.a.v. gesprekken persoonlijke gedichten.

Inmiddels is hij al erg bekend in het Haagse stadsbeeld of bij het strand en is in verschillende kranten en media verschenen met zijn mooie verhaal.

En hoe leuk is het dat wij vanaf vandaag zijn mooiste gedichtenbundel verkopen! Lieflijk geïllustreerd, nostalgisch en herkenbaar voor een ieder. Een cadeautje voor een lief!

16 februari 2019. Wat een heerlijk weertje. De eerste klanten weten het buitenplaatsje te vinden en hebben van het zonnetje kunnen genieten (en van ons overheerlijk gebak natuurlijk).

Wij hebben weer een nieuwe aanwinst bij Cosy Cosas in de verkoop. De kaarten van Charlie Taylor Photography zijn speciaal.


Vanuit een geheel eigen perspectief heeft zij gebouwen en landschappen gefotografeerd in Nederland. In een limited editie staan deze foto's nu op een kaart, maar zijn ook te verkrijgen in andere formaten. Kijk zeker even op: www.charlietaylor.nl, en/of kom binnen om de kaarten te bewonderen. Geef ze cadeau of houdt ze zelf.


Op 21 mei organiseert Bewust Den Haag weer de netwerkbijeenkomst bij Cosy Cosas. Ook jij bent van harte welkom!

Vrije toegang, drankjes voor eigen rekening - voor fans en aanbieders van Bewust Den Haag, en iedereen die wil kennismaken met elkaar, ondernemers en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. We zien je graag!

Het was een heerlijk feestje met lieve mensen en warme woorden van dank voor het afgelopen jaar en voor een mooi en succesvol nieuw jaar. Iedereen bedankt voor jullie komst en Robert HMan van Rijswijk.tv voor het leuke stukje dat hij geschreven heeft.

Het is fijn te horen dat Cosy Cosas zo goed en enthousiast wordt ontvangen. Wij staan weer open voor suggesties, leuke verkoop items, nieuwe workshops, bijeenkomsten, nieuwe samenwerkingen en ideeën, dus kom maar op!!🍀🍀

Wij gaan er weer wat moois van maken dit jaar en hopen jullie weer te zien.

Hieperdepiep hoera! Cosy Cosas bestaat 1 jaar!! En Cosy 🐤 de kanarie natuurlijk ook. Hij kwam er vorig jaar bij de opening bij en zingt nog steeds het hoogste lied.😍 Vanmiddag maar even klein🎈🎈 feestje om het allemaal te vieren! 🥂🥂

Zondag 16 december waren wij geopend van 12:00-1700 uur. Een extra mogelijkheid om cadeautjes te kopen, te genieten in de koffiecorner of een workshop te komen doen.


Dit keer was Rijswijk.tv ook aanwezig en zij hebben een mooi verslag gemaakt van de workshop.

"Glas-in-lood is tijdloos. Vroeger in oude ramen, vandaag de dag in mooie decoraties en zelfs in sieraden. Wat leuk om dat zelf te kunnen. Vanmiddag kwamen cursisten naar Cosy Cosas aan de Haagweg 92 voor een workshop. En moeilijk ? “Nee, dat valt enorm mee, ja moet wel zorgvuldig werken, maar het is heel bijzonder om nu zelf eens een glas in lood decoratie te maken”, aldus één van de cursisten. “En mee naar huis te nemen, voor in de Kerstboom”


Duidelijke instructie

Rond half twee komen ze binnen, de cursisten. Na een duidelijke instructie gaan ze zelf aan de slag. Eerst leren ze glas te snijden en te slijpen. Dan maken ze een ontwerp wat ze willen gaan maken. De één kiest voor een wanddecoratie, de ander voor een object in de Kerstboom en weer een ander wil een sieraad maken.


De stilte valt…

Werd er in het begin nog vrolijk ‘gebabbeld’, na een half uurtje is het stil. Een ieder is hard aan het werk. Gekleurde stukjes glas bij elkaar zoeken en snijden. Na het slijpen volgt het foliën van het glas. Dan wordt er gesoldeerd. Al snel hebben ze het onder de knie en krijgen we al zicht op het eindresultaat. Niet zonder trots gaan ze tegen de klok van vijf naar huis. Mét hun glas in lood kunstwerk!! Wil je meer zien kijk op facebook van Cosy Cosas. Hier staan ook de data van de workshops.

P.S. Uw redacteur heeft zich al opgegeven voor de volgende glas in lood cursus, die is op zondag 13 januari !!!"


We hebben weer mooie planten!! Lucht zuiverend, mooi voor je interieur of als cadeau: nog steeds de cactus of bijvoorbeeld de "happy leaf" planten zijn ook leuk, daar word je toch vrolijk van.

Sinds kort steunen wij het KWF Kankerfonds! De donatie bus staat op de toonbank, dus mocht je iets van klein (of groot)geld willen doneren, dan kan dat! Cosy Cosas maakt alvast een eerste gebaar, de fooienpot is leeg en inhoud is verschoven naar de KWF bus! Wie volgt? 😉

We hebben weer wat leuks en exclusiefs bij Cosy Cosas. De mooie tassenhangers van Oni! Deze zijn van zeer goede kwaliteit, leuke designs, voor ieder wat wils, en deze werken wel! En weet je, wij zijn het enige verkooppunt in Nederland! 👍😍


Handgemaakte juweeltjes die jouw tas hoog en droog laat hangen op dat zonovergoten terrasje. En nog eens super #fashionable ook!


Kom jij jouw eigen Oni ophalen of geef je het graag cadeau 🎁?


#CosyCosas #Haagweg92 #tram1 #Rijswijk #tassenhanger #tassenhaak #handgemaaktesieraden #fashionables #theoneandoni #swarovski #musthaves #cadeauwinkel #lifestyle #fashion

Nieuw in de verkoop...Deze mooie handgehaakte knuffel vriendjes zoeken een nieuw huis! Met liefde gemaakt door Wilma, geef jij de liefde door aan iemand anders?!


Ze liggen met smart op jou te wachten... Dus kom jij binnenkort weer eens langs?

Bamboe bekers

Deze bamboe bekers zijn jouw ideale partner voor koude of warme drankjes. Perfect afsluitbaar, goed voor het milieu en ook nog eens super leuk!

• Het alternatief voor de wegwerp koffie bekers! Je verspilt geen wegwerp beker meer en drinkt uit een ECO vriendelijke koffiebeker.

• Vaatwasserbestendig (uniek want de meeste bamboe producten mogen niet in de vaatwasser).

• De bamboe beker drinkt als een porseleinen beker. Eersteklas kwaliteit en met succes getest volgens EU normen.

• Milieuvriendelijk en innovatief met originele ontwepen, voornamelijk van duurzaam groeiende bamboe vezels, maïskorrel poeder en een mindere hoeveelheid van MF als bindmiddel.

• Geur en smaak neutraal

• Incl. thermisch Bescherm handvat.

Kom jij jouw eigen beker ophalen of doe je het cadeau?


ADRES

Haagweg 92

2282 AE RIJSWIJK

06-19712545

Openingstijden

Dinsdag - zaterdag: 09:30 tot 17:30 uur

Zondag - bij speciale gelegenheden


Volg Cosy Cosas op

Social Media

© Copyright 2018 Cosy Cosas. All Rights Reserved.